Om Padlekurs.com

Frode Nakken er innehaver av www.padlekurs.com som ble etablert som enkeltmannsforetak (Frode Nakken sport og fritid) i 2002 og har tilholdssted i Molde. Jeg har tidligere drevet med salg av kajakker, men nå konsentrerer jeg meg om kajakkurs. Ved siden av kursvirksomheten jobber jeg som lærer i videregående og underviser idrettselever.

Jeg er sertifisert padleinstruktør via Norges Padleforbund, og har den høyeste utdannelsen som er Veileder hav. Jeg gjennomfører en rekke ulike typer padlekurs i Molde og omegn. Deltakerne på mine kurs får utstedt “Våttkort” kursbevis.

Jeg har en tilhenger med 16 kurskajakker og er dermed fleksibel på kurssted.

I tillegg til å vektlegge sikkerheten høyt under kursene, er målet at deltakerne skal få en trivelig og lærerik opplevelse.

frode

One comment

 1. Hei Frode,
  Jeg har sendt deg en viktig epost til frode.nakken@mrfylke.no. Vi skal til Grønland i sommer. Skal bl a padle kajakk. Problemer med bevis. Delvis kopi her av eposten jeg sendte deg:

  Hei karer (Arnar Lyche, meg osv),
  Kajakkleie er dyrt. Se vedleggene (png-format – bilder). Men vi må vel bare slå til? Sindre og jeg leier for ei uke.

  De setter også krav om kompetanse via ulike bevis (les mer på http://www.kano-kajak.dk/dkf/EPP/EPP_Hav_1_4_marts_2010.pdf) – ellers må vi leie guide! Må forsøke å kontakte de.

  Bjørnar S. Pedersen
  Hovdenakvågen 4
  N-6456 Skåla
  tlf 004790837314

Comments are closed.